E-solvit bemutatkozásAz e-solvit egy online kintlévőségkezelő rendszer.

Használatával Ön kényelmesen intézheti és könnyen nyomon követheti kintlévőség kezelésének aktuális állapotát, folyamatát.

Egyedi azonosítója segítségével bárhol és bármikor informálódhat lejárt követelésének behajtási szakaszairól, aktuális állapotáról, melyről elektronikus értesítést is küldünk Önnek.
Mi nem zaklatjuk az Ügyfeleink partnereit, kizárólag jogi úton kezeljük a kintlévőségeket a kölcsönös együttműködésre törekedve, hogy az Ön jó üzleti kapcsolata is megmaradhasson.

A legtöbb esetben az adósok nem fizetésének a valódi oka nem a pénz hiány. Abban az esetben viszont, ha a kintlévőségkezelés során kiderül, hogy adósa ténylegesen likviditási gonddal küzd, a legjobb amit tehetett, hogy az elsők között került a hitelezők listájára.


Kinek tudunk segíteni?

Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek már lejárt számla követelésük van.

Hogyan tudunk segíteni?

Kizárólag jogi úton vállalunk megbízásokat. Ügyfeleink megbízásából ügyvédi fizetési felszólító levelet küldünk az adós félnek, mely alapul szolgál a további eljárások során (fizetési meghagyás kibocsátása, felszámolási eljárás megindítása)

Szolgáltatásunk nem terjed ki

Nem vásárolunk meg számlaköveteléseket, azaz nem faktorálunk számlát. Nem keressük fel az adós felet sem telefonon, sem pedig személyesen a számlakövetelés behajtása céljából!Rejtett extra költségek? Nálunk ilyen nincs!

Ha az e-solvitot használja a kintlévőségkezelésre mindig pontosan ismerete lesz az eljárási költségekről.Csomag ajánlatunk

Tekintse meg csomag kínálatunkat!

START csomag

45.000 Ft + Áfa
 • Ingyenes tanácsadás
 • 3 ügy esetén felszólító levél küldése az adósai részére
 • (Ha ismerkedne a szolgáltatásunkkal és több adósa ellen is fellépne és a követelt összeg nem haladja meg a 3 millió forintot.)


Érdekel

KOMBINÁLT csomag

70.000 Ft + Áfa
 • Ingyenes tanácsadás
 • 5 ügy esetén felszólító levél küldése az adósai részére, vagy
 • 3 ügy esetén felszólító levél küldése valamint 1 ügy esetén fizetési meghagyás eljárási lebonyolítása

  (Ha már jogi útra is terelné a behajtási eljárást és a követelt összeg nem haladja meg az 5 millió forintot.)
Érdekel

KOMPLEX csomag

85.000 Ft + Áfa
 • Ingyenes tanácsadás
 • ingyenes felszólító levél küldése

  1 felszámolási eljárási vagy
  2 fizetési meghagyás kibocsátásának megindítása és lebonyolítása

  (Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha az adott ügy teljes körű lebonyolításával bízna meg minket és a követelt összeg nem haladja meg a 10 millió forintot.)
Érdekel

Rólunk mondták

"Több adósunkkal szemben vettük már igénybe az e-solvit szolgáltatásait, minden alkalommal cégünk számára sikeresen zárult a kintlévőségkezlés, nagy terhet vett le az e-solvit csapata a vállunkról, hogy a teljes folyamatot rájuk tudtuk bízni." Építőipari cég ügyvezető

"Már az első felszólító levél kiküldése után fizetett az adós, gyors és sikeres behajtást köszönhetünk az e-solvitnak. Máskor is bizalommal fordulok hozzájuk." Fémipari cég tulajdonos

"Sajnos a cégemnek érdemben már nem tudtak segíteni, mert lejárt a hitelezői igény bejelentési határidő, amiről nem volt tudomásom, ugyanis időközben más cég által felszámolás alá került az adósom, de ettől függetlenül teljes körű tájékoztatást kaptam, és felhívták a figyelmem, hogy kerülhetem el a hasonló helyzeteket a jövőben." Elektronikai szolgáltató cég tulajdonos

"Állandó együttműködésünk során, az e-solviton keresztül folyamatosan és sikeresen intézem cégem kintlévőség behajtását, legyen szó eseti ügyvédi felszólításról vagy egyéb jogi, kintlévőségkezelési eljárásokról.” Kivitelező cég tulajdonos, ügyvezető

Ügymenet

A program használatot megelőzően egy online konzultáció keretein belül kötjük meg egyedi árszabás szerint a megbízási szerződést, mely biztosítja Ön számára az ügymenet során a teljes körű jogi képviseletet.

Szerződéskötés után hozzáférést biztosítunk online rendszerünkhöz egyedi azonosítói megadásával.

Ezt követően Ön már kényelmesen végezheti el akár az irodájában, akár otthonában az aktuális dokumentumok feltöltését, nyomon követheti az eljárási folyamatokat a nap bármely szakaszában.

A kintlévőségkezelés szakaszai lépcsőzetesen is épülhetnek egymásra (felszólító levél küldés, fizetési meghagyás beadása, végrehajtási eljárás és/vagy felszámolási eljárás megindítása) de kezdeményezheti rögtön akár a felszámolási eljárás megindítását is. Az adott ügy pontos megismerését követően teszünk Önnek javaslatot a behajtás menetére.

Az egyes szakaszok állapotáról és az elért eredményekről elektronikus értesítést küldünk.